Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med cornflakes

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Börja med smulpajen. Blanda allt till en smulig massa. Skala och skiva äpplena. Lägg i en ugnsfast form, strö över socker och kanel. Bred ut smulpajen över äpplena. Grädda ca 20 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carina68 26 augusti 2008

    Denna är jättegod. Har använt detta recept i flera år och fått mycket beröm för pajerna. Jag brukar även använda smuldegen när jag gör rabarberpaj. (500 g rabarber, 1 dl ströcocker, 1 msk potatismjöl).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.