Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med frukt

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Alla tycker om den och man kan använda vilken frukt som helst som det är säsong för.

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda alla ingredienserna till smulpajen med elvisp eller för hand tills alltsammans liknar brödsmulor. 2. Lägg frukten i en grund ugnsfast form och strö över sockret. Strö därefter på smuldegen. Skaka formen och ställ in den i 200° i cirka 35 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • hundenkalle 23 maj 2009

    Gott å lätt!! Provade idag med en färsk annanas i bitar blandat med rabarber med vaniljvisp till, mums, ( tog bara en msk socker på frukten m. tanke på söt annanas)

  • lottaplott 23 augusti 2009

    En plommonpaj enligt ditt recept är nu gjord och den se iaf väldigt god ut :-)

  • lubben 2 maj 2010

    Den här pajen har jag nu gjort många ggr. Det enklaste som finns, inga krusiduller hit o dit. Passar lata mig perfekt./ Lilian,,,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.