- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En av dom i särklass godaste pajerna jag har ätit, frasig med mycket smak.
Instruktioner
- All typ av frukt/bär fungerar, blåbär, rabarber, äpplen etc.
- Blanda allt utom frukt i en bunke så att det är jämt fördelat.
- Lägg frukten i en form och strö därefter över men degen. Eventuellt kan du forma den med fingrarna vid behov.
- Grädda i ugnen på 225 grader i 25 min eller tills degen fått fin färg.
- Tips.
Det går utmärkt att använda frusen frukt/bär men då får tiden i ugnen anpassas.
Degen blir ännu godare om man tillsätter rivna nötter eller mandlar.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Äppelpaj på bilden som tyvärr var inne lite för länge
Detta receptet kommer jag definitivt testa, verkar super, enkelt o snabbt. Fast jag använder nog fiberhavregryn istället för vanliga havregryn :)