Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med havregryn

(2 kommentarer)  
Smulpaj med havregryn Smulpaj med havregryn Smulpaj med havregryn
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En av dom i särklass godaste pajerna jag har ätit, frasig med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. All typ av frukt/bär fungerar, blåbär, rabarber, äpplen etc.
  2. Blanda allt utom frukt i en bunke så att det är jämt fördelat.
  3. Lägg frukten i en form och strö därefter över men degen. Eventuellt kan du forma den med fingrarna vid behov.
  4. Grädda i ugnen på 225 grader i 25 min eller tills degen fått fin färg.
  5. Tips. Det går utmärkt att använda frusen frukt/bär men då får tiden i ugnen anpassas. Degen blir ännu godare om man tillsätter rivna nötter eller mandlar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • redd 25 augusti 2008

    Äppelpaj på bilden som tyvärr var inne lite för länge

  • EowynUndomiel 27 oktober 2008

    Detta receptet kommer jag definitivt testa, verkar super, enkelt o snabbt. Fast jag använder nog fiberhavregryn istället för vanliga havregryn :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.