Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med persikohalvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu ett recept jag stulit av min mamma. Pajen är en perfekt avslutning på middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg persikohalvorna i en ugnsfast pajform. Smält smöret till smulpajen, och blanda ner socker, mjöl och bakpulver. Fördela blandningen ovanpå persikorna, och grädda i ugnen i ca 25 minuter, tills smulpajen fått färg.
  3. Servera pajen ljummen med vispgrädde eller vaniljvisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.