Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpaj med rabarber och päron - diabetes

 
Skriv ut

Jättegott! Kalorisnålt också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Bottna en ugnssäker form (23 cm i diameter) med rabarberbitarna och täck med ett lager skivat päron med skalet kvar. Sötman från päronet är tillräcklig sötning.
  3. Hacka solroskärnorna och blanda med havrekli, vetemjöl, sötningsmedel och fett.
  4. Strö smuldegen över päronlagret och grädda pajen i 20–25 minuter. Servera pajen ljummen med gräddfil eller crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.