Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulpajsknyten på grillen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekt när man kan laga hela middagen på grillen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, socker, vetemjöl och vaniljsocker i en bunke till en smulig deg. Det här går bra att förbereda och lägga in i en plastpåse i kylen eller frysen.
  2. Kärna ur päronen och skär dem i tunna klyftor. Lägg dem i en skål och strö över socker, maizena, kanel och hallon. Vänd försiktigt.
  3. Smöra 8 aliminiumfolieark, ca 25*25 cm. Lägg päronen och hallonen på foliebitarna och strö över smulpajensdegen. Vik ihop knytena - men lämna toppen öppen.
  4. Lägg knytena på grillen, medelvärme, ca 10-15 minuter. Servera med glass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • osita 22 januari 2010

    Vart tog din fina bild vägen??? Har nu gjort denna 2 ggr, en gång med päron och den andra med äpplen bägge var goda men med päronen var det lite bättre tyckte vi nog. Gjorde dem i ugnen i 200º i ca 20 min så de blev frasiga och lite färg på. Använde jordgubbar istället för hallon - gick utmärkt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.