Perfekt när man kan laga hela middagen på grillen!
Instruktioner
- Blanda smör, socker, vetemjöl och vaniljsocker i en bunke till en smulig deg. Det här går bra att förbereda och lägga in i en plastpåse i kylen eller frysen.
- Kärna ur päronen och skär dem i tunna klyftor. Lägg dem i en skål och strö över socker, maizena, kanel och hallon. Vänd försiktigt.
- Smöra 8 aliminiumfolieark, ca 25*25 cm. Lägg päronen och hallonen på foliebitarna och strö över smulpajensdegen. Vik ihop knytena - men lämna toppen öppen.
- Lägg knytena på grillen, medelvärme, ca 10-15 minuter. Servera med glass.
Publicerat den
22 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vart tog din fina bild vägen??? Har nu gjort denna 2 ggr, en gång med päron och den andra med äpplen bägge var goda men med päronen var det lite bättre tyckte vi nog. Gjorde dem i ugnen i 200º i ca 20 min så de blev frasiga och lite färg på. Använde jordgubbar istället för hallon - gick utmärkt.