Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smultrontryffel

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Choklad och bär slår aldrig fel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden och smöret. Häll det över chokladen och rör det helt slätt. Smaksätt med smultronessens.
  2. Ställ tryffeln svalt och låt den stelna till spritsbar konsistens. Spritsa ut eller rulla kulor med hjälp av två teskedar. Ställ dem svalt att stelna.
  3. Doppa tryfflarna i chokladen. Sikta samman florsocker och kakao.
  4. Rulla tryfflarna i siktblandningen. Ställ dem svalt att stelna. De kan förvaras svalt ett par dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.