Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb avokadomousse med mango

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En läcker mousse med frisk mangosmak som man mixar ihop på nolltid. Avokado och kvarg gör moussen len och ger också ett lågt GI-värde.

Ingredienser

Instruktioner

Dela och kärna ur avokadon. Ta ur fruktköttet med en sked. Lägg avokado, fryst mango och kvarg i en matberedare. Mixa till en slät mousse, blanda i hackad choklad. Skeda upp i 4 glas och strö över hackad choklad och mangotärningar. Servera genast

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.