Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb cassata

 
Skriv ut

Fryser du cassatan i portionsglas tar det bara 1 1/2 timme tills de är frusna, lika lång tid som det tar att färdigställa middagen. Vill du förbereda flera timmar i förväg, ställ cassatan 1/2 timme i kylen före servering så blir den krämig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljvispen med vin och socker till en fluffig smet.
  2. Rosta mandeln i het, torr stekpanna under omrörning, låt den svalna något och hacka eller strimla den. Dela cocktailbären något och hacka chokladen.
  3. Blanda vaniljvispen med det hackade och häll upp i portionsglas eller formar. Ställ i frysen minst 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.