Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb fläskfilégratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med rosépeppar och gorgonzola. Krämig, inte direkt mager men god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filétärningarna snabbt i lite smör, salta och strö över rosépeppar. Ta upp och ställ åt sidan.
  2. Knaperstek bacontärningarna.
  3. Smula osten och smält den i grädden på svag värme. Ge den sen ett snabbt uppkok. Gorgonzolan har stark smak, om du är tveksam så prova med den mindre mängden först.
  4. Blanda pastan med filén och grädd- och ostsåsen i en smord gratängform.
  5. Toppa med knaperstekta bacontärningar och gratinera i 225º i 10-15 minuter.
  6. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jobenius 23 oktober 2010

    Verkar super, har lagt in den i receptsamlingen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.