Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lite ingredienser men så god och snabb.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filen i cm tjocka skivor och bryn dem, krydda. Vispa ur pannan med lite av champinjonspadet till såsen, häll det i en gryta. Vispa ihop champinjonspadet tillsammans med 1 1/2 dl vätska,koka i ett par minuter. Tillsätt creme fraichen, rör om väl och låt det koka ihop till en krämig konsistens. Slå denna blandning över köttet. Strö perilja över. Serveras med potatis och broccoli eller med ris och tomater. Smaklig spis :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kockarna 1 april 2008

    När ska man tillsätta Bearnaissåsen, är det med champinjonspadet eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.