Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb förrätt, fyllda tarteletter med räkstuvning

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Snabbt och lätt att göra. Mums är det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg.
  2. Tips: Jag gör för det mesta egen stuvning men detta recept är kanon om man vill bli snabbt färdigt. Lägg gärna lite räkor sidan om och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • LaJefa 6 april 2009

    hmmm...bilderna börjar ta sig ( fick man inte ligga på topp i den kategorin i heller längre ..hehe) ..fint och ser gott ut. Kram o natti natt!

  • sonny_ljung 6 april 2009

    gott e detta

  • tina66fbg 22 november 2010

    Enkel och bra förrätt. Gjorde den i helgen och det uppskattades av både stora och små.

  • windowcleaner 31 december 2012

    fusk med stuvning på burk :(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.