Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb förrätt, svampfyllda tarteletter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Smarrigt att ha som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda svampen och skinkan med stuvningen och krydda med svartpeppar. Fördela sedan fyllningen i de 6 tarteletterna och sätt in dem i ugnen på 200 grader. De är klara när de har fått gyllenbrun färg och är genomvarma. Servera gärna lite svamp och grönsaker till.
  2. Tips: När jag har bjudning så gör jag min stuvning själv.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • sonny_ljung 6 april 2009

    gott i gott gott

  • Evia 6 april 2009

    Detta e ju så himla gott.

  • Gillsan 8 april 2009

    jag håller med . det är nostalgi när man äter detta tycker jag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.