Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb jordgubbs- och basilikaglass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Passa på att frossa i jordgubbar när de är som bäst. Frys, mixa och njut! Basilika sätter fräsch smak på denna jordgubbsglass som är gjord på yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa jordgubbarna och halvera dem. lägg dem i frysen tills de är till hälften infrysta. Mixa jordgubbarna i en mixer och tillsätt honung, limesaft och -skal, yoghurt och hackad basilika.
  2. Ät genast eller ställ den i frysen i ½-1 timme. Servera med extra jordgubbar och basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.