Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kålpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna kålpudding görs i stekpanna. Snabbt och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och strimla vitkålen fint. Blanda med köttfärsen. Salta, peppra och blanda i sirapen, ägget och vattnet.
  2. Smält en klick smör i panna, och häll i all köttfärs som en stor kaka. Platta till. Stek på båda sidor, vänd gärna med hjälp av en tallrik. Häll ölen i en kastrull, smula i en buljongtärning och koka upp.
  3. Häll över kålpuddingen. Avsluta under lock. Servera med saltgurka, lingon och kokt potatis.
  4. Jag brukar använda vatten istället för öl, det går lika bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.