Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kålpudding med öl

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här går det undan, men lika god som en som står i ugn 1 timme.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och strimla vitkålen fint. Blanda med köttfärsen. Salta, peppra och blanda i sirapen, ägget och vattnet. Smält en klick smör i panna, och häll i all köttfärs som en stor kaka. Platta till. Stek på båda sidor, vänd gärna med hjälp av en tallrik. Häll ölen i en kastrull, smula i en buljongtärning och koka upp. Häll över kålpuddingen, sätt på ett lock och låt småkoka tills puddingen är klar Servera med saltgurka, lingon och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.