Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kasslergratäng

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Oh, så god

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i tunna skivor. Finhacka löken och strimla purjon. Låt ananasen rinna av.Blanda grädde, mjöl, persilja, senap och ost. Lägg löken i en smord ugnsform och fördela kasslern ovanpå. Häll över gratängsåsen och gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Liljerud 16 november 2007

    Vad gör jag med ananasen? Ska den varvas med kasslern, eller?

  • kotte_70 13 april 2008

    Mycket god och även enkel att tillaga...toppen!!!!!!!!!!!

  • guardianlinda 19 april 2008

    Jag undrar som ovanstående ang. ananasen, när ska den i?/Linda

  • styvan 20 april 2008

    Jättegod! Ska dock ha i lite mer senap nästa gång (gillar stark mat)

  • tomput 14 februari 2009

    smaskens

  • Tine 16 februari 2009

    Otroligt god Kasslergratäng! Så enkel att göra, Super recept ! Tack och Kram Tine!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.