Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kinawok

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb är en underdrift, detta går på ett kick. Kycklingen kan bytas ut mot annat kött. Teriyakisåsen kan också bytas ut mot någon annan om man är sugen på att experimentera. Pröva gärna biff & black bean sauce. (Ground bean)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingfiléerna och strimla, stek i oljan, salta.
  2. Skala morötterna och skär i tumma sneda skivor eller strimla. Skala löken och dela i mindre bitar. Skölj paprikan och skär den i mindre bitar
  3. När kycklingen är genomstekt - häll på grönsakerna och pressa i vitlöksklyftan, stek och rör runt i ca 2-3 minuter. (för länge och grönsakerna riskerar att bli mjuka)
  4. Häll på teriyakisåsen, soyan och vattnet, rör om och servera genast.
  5. Ps. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.