Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kladdkaka

 
  • Serverar: 12-16 portioner
Skriv ut

En kladdkaka som är riktigt god och kladdig. Går väldigt lätt att göra för smeten rör du ihop direkt i kastrullen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Lyft kastrullen från plattan och rör ner socker och ägg. Blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna och pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.