Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb kyckling med cremé fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och snabb rätt där man också kan byta ut kycklingen mot fläskfilé.En väldigt god och snabb rätt både till vardag och fest. lagom mycket hetta, men för den som vill ha mer kan man utesluta orginal cremé fraichen och bara ha paprika/chili cremé fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Ställ i ugnen i 15 min.
  2. Blanda ihop crème fraiche och riven ost. Tag ut filéerna och häll över blandningen jämt. Ställ in i ugnen igen i cirka 10 min eller till det fått lite färg.
  3. Serveras med ris och en grön sallad. Det går också bra att byta ut kycklingfilén mot fläskfilé

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zuperzye 12 maj 2009

    Här har jag ändrar stor och liten bokstav, och flyttat beskrivningen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.