Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott, tummen upp för gratänger.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfileerna i tärningar och bryn de i smör. Klipp baconet i bitar och stek för sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med baconet. Lägg kyckling, bacon och purjolök i en smord ugnsform. Vispa ihop ost,grädde,senap och fond. Gratinera i 200 grader i ca 25-30 minuter. Servera med potatis, ris eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • 1966 27 december 2007

    Mycket god

  • mitrus 28 december 2007

    Jättegod !!!!!!

  • Algot 26 oktober 2008

    Jättegod gratäng! Mycket god till pasta och den är verkligen snabblagad! Rekommenderas till alla åldrar! Den kommer jag att göra flera gånger.

  • Camilski 30 oktober 2008

    Mums så god!!! Har redan lagat den flera gånger och även fått dela med mig av receptet till vänner som ätit den. Gillas av både vuxna och barn! Tack för ett kanonrecept!

  • piapaulina 19 november 2008

    Mycker gott. Hela familjen gillade denna maträtt. Vi kommer absolut att laga denna rätt fler gånger.

  • Bappi 12 september 2010

    Suveränt gott vännen :-) Så in i nordens gott i gott / kram

  • Fijaffa 2 december 2010

    Riktigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.