På bara 30 minuter kan du ha denna underbara kycklingrätt färdig.
Instruktioner
- Hetta upp 1 msk olivolja på medelvärme och stek kycklingfiléerna i 10 minuter, vänd dem en gång. Lägg filéerna på ett fat och täck över med aluminiumfolie för att hålla dem varma.
- Hetta upp resten av olivoljan i stekpannan. Tillsätt rotselleri (själv tar jag hellre palsternacka), lök och röd paprika. Sätt ner till låg värme. Bryn under omrörning tills grönsakerna är mjuka, ca 5 minuter. Tillsätt vitlöken och fräs ytterligare i en minut.
- Tillsätt buljongen till stekpannan och höj till medelvärme. Sjud tills nästan all vätska har kokat bort, cirka 5 minuter. Blanda ner senap, basilika och svartpeppar. Vänd ner kycklingfiléerna i stekpannan.
- Sätt på ugnens grill. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och lägg kycklingen ovanpå. Strö över osten och gratinera i ugnen ca 10 cm från värmen tills osten har smält, ca 5 minuter. Servera genast.
Publicerat den
8 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar