Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb lingonlimpa med frön

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lättbakad lingonlimpa med nyttiga frön, som inte behöver jäsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt filmjölk och sirap och rör ihop allt till en kladdig deg. Rör sist ner lingonsylten.
  3. Häll degen i en limpform, ca 1½ liter, klädd med bakplåtspapper. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 1 timme. Låt det svalna i formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.