Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb lövbiffsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Eget påhitt en dag när mina småbarn ville prova ett nytt recept, dom döpte rätten till Palopotineska

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbiffen och bryn i lite margarin i en stekpanna. Skär purjolöken i tunna skivor och fräs med en liten stund. Häll i crème fraiche i en kastrull och blanda i skivad cabanossi, blanda i lövbiffen och purjolöken. Salta och peppra efter smak. Låt småputtra medan man kokar ris som är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.