Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb majonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Egen majonnäs utan tillsatser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att alla ingredienser och redskap har samma temperatur, annars finns det risk att majonnäsen skär sig under tillredningen. Enklast är att helt enkelt ställa allt i kylskåpet en timma innan du ska göra majonnäsen.
  2. Blanda äggulor, senap och vinäger. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.