Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb morotskaka i micron

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Godkänd enligt Dukandieten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Micra först den rivna moroten mjuk i ca 2 minuter på hög effekt i ett kärl som tål microvågsugn. Låt svalna. Rör sedan ner resten av ingredienserna och se till att det inte är några klumpar av bakpulver kvar. Jag föredrar en inte fullt så söt kaka, så smaka av med sötma tills du blir nöjd.
  2. Jag brukar använda en gammal fyrkantig matlåda att baka i. Micra på högsta effekt i 2-2½ minut. Man kan även använda en rund skål och istället dela brödet i två delar, som man delar en tårta. Lirka upp kakan ur formen och låt svalna.
  3. Blanda alla ingredienserna till toppingen och bred över när kakan svalnat. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.