Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och enkel bön- och champinjonröra

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Någonting jag hittade på när jag rensade kylskåpet efter helgen, använde inga precisa mått, man kan gå lite efter vad man gillar bäst. Kan ätas som tillbehör till kött, fisk, sallad, paj... eller vad man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken och vitlöken och fräs i en rejäl skvätt olivolja.
  2. Skär champinjonerna i bitar eller skivor och fräs med löken tills de fått fin färg.
  3. Skölj bönorna och låt dem rinna av, lägg sedan ner dem i stekpannan med svampen och löken.
  4. Skär eller klipp persiljan i småbitar och blanda ner.
  5. Låt steka ihop en minut eller två, salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.