Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och god kalaskyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här används färdiggrillad kyckling med smak av ädelost och konjak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Låt päronen rinna av och dela dem i mindre bitar och lägg päronenbitarna på ett smort ugnssäkert fat. Lägg kycklingköttet ovanpå. Smula över ädelosten.
  3. Vispa grädden och smaksätt den med konjak. Bred ut grädden ovanpå kycklingköttet. Strö över mandeln.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.
  5. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 18 oktober 2008

    Enkelt, snabbt och mordgott!!! Klar 5:a!!! Konjaken piffar verkligen till resten av de goda ingredienserna!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.