Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb och god limpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gott bröd som går snabbt att blanda ihop. Ingen jäsning gör att du snart har nybakat bröd på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda alla de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt sirap och filmjölk och rör hastigt ihop degen.
  2. 2. Fyll en stor brödform med smet till maximalt 2/3 av formens volym. Grädda limpan i 175 graders ugnsvärme i 80-100 minuter. Täck med folie om brödet får för mycket färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.