- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Man kan även göra en lyxvariant genom att använda oxfilé, vispgrädde och en kombination av mozzarella och parmesan istället. Och givetvis färsk pasta. Dock inte lika nyttigt ;)
Instruktioner
- Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
- Stek champinjonerna tillsammans med Aromat och svartpeppar i en stor stekpanna tills de får fin färg. Strimla lövbiffen i halvcentimeterbreda strimlor och salta och peppra dessa väl. Skruva upp värmen på högsta, låt pannan bli rejält varm och fräs på biffen. Det är viktigt att du rör runt ordentligt så att det inte bränns.
- När köttsafterna börjar släppa från lövbiffen stänger du av plattan, häller i grädden, lägger på ett lock och låter det koka upp. Rör i osten, smaka av och tillsätt mer salt och peppar ifall det behövs.
- Häll av pastan al Dente och blanda samman med biffen i en stor skål/kastrull. Servera med en sallad eller rårivna morötter.
Publicerat den
14 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Otroligt gott! har gjort denna mååååånga gånger. Verkligen en favoriträtt! En stark 5a! :D