Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb pastaröra!

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna röra kan kombineras i oändlighet och det tar en halvtimmeJag presenterar endast basen sen är dte upp till var och en vad man vill ha i! Perfekt rätt att ränsa ur kylskåpet med (färska grejer nu gott folk)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla eller dela upp köttet i lämpliga munsbitar och stek i stekpanna , gärna med salt peppar och olivolja
  2. Tillsätt grädden och burken med crème fraiche och koka ihop!
  3. Så lätt var det hela och det är perfekt när man har det lite stressigt eller om man är ungkarl och avskyr att laga mat =)
  4. Min favorit är att använda mig av strimlat oxkött , vitlök/örter crème fraichen och skivade färska champinjoner som utfyllnad
  5. Severa med tagliatelle och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.