Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb pastasås med kyckling, majs och chilisås

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb men mycket smarrig pastasås som är perfekt när ungarna vill ha pasta (igen) och du själv tröttnat på de vanliga tillbehören. Den här pastasåsen har faktiskt blivit en storfavorit hemma, till och med 3-åringen äter den...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar Strimla rödlöken och häll av majsen. Fräs kycklingbitarna i en teflonpanna/wok. Lägg i rödlöken och låt den fräsa med tills den blivit lite mjuk och kycklingen fått färg. Blanda creme fraiche och chilisås, smaka av med salt och peppar. Häll creme fraicheblandningen över kycklingen och låt puttra ett par minuter. Blanda i majsen och låt stå på svag värme så allt blir varmt, ett par minuter. Riv ruccola och blanda ner precis innan servering.
  2. Servera till pasta, tex penne eller tagliatelle.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Aloe 18 januari 2009

    Jätte-gott!!! Passar utmärkt till matlådan!

  • jd_sr79 25 januari 2010

    Gott trots att jag varierade mängden ingredienser efter vad jag hade hemma och så satte jag även i sockerärtor. Fyller upp mina matlådor och längtar till lunchen imorrn :o)

  • GordonsBitch 21 mars 2010

    Jätte gott och så enkelt. Det kommer vi nog äta fler gånger.

  • gds877 14 augusti 2010

    Så enkelt och gott och snabbt, vi gillade det alla i familjen.

  • agnethalindgren 22 september 2010

    Det här var inte alls gott. Den röda löken gav en konstig färg och smakerna harmonierade inte alls. Nästa gång skippar jag röd lök.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.