Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb röd coleslow med sting

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Blev sugen på coleslow men hade ingen vitkål hemma, men en burk rödkål. Det blev en riktig hit och snabbt gick det och inte blev hela köket fullt med vitkål heller.

Ingredienser

Instruktioner

Låt rödkålen rinna av i en sil, ta därefter en näve och krama ur ordentligt och lägg i en bunke. Fortsätt så till all rödkål är i bunken. Gör likadant med den krossade ananasen. Blanda majonnäs och gräddfil och rör ned i rödkål- och ananasblandningen. Krydda och rör runt ordentligt, låt stå kallt en stund innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.