Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb thaisoppa med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är enkelt att imponera med asiatiskt när du tar genvägen över Keldas färdiga thaisoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär i bitar.
  2. Strimla purjolöken.
  3. Koka upp soppan i en kastrull.
  4. Lägg ner kyckling och purjolök i soppan.
  5. Häll upp i skålar och strö över koriander.
  6. Tips! Ifall barn tycker smaken är lite stark, kan du spä den med lite matlagningsgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.