Snabba chokladkakor som barnen kommer att älska.
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 175 grader.
- Blanda kakmix, vatten, smör och ägg i en stor skål. Vispa med en elvisp på låg hastighet tills blandningen är fuktig och skrapa av sidan på skålen en gång. Öka hastigheten till medium; vispa i 1 minut och skrapa en gång av skålens sida. (Degen kommer att vara tjock.) Rör i chips och valnötter med en kakslev tills det är väl blandat.
- Droppa dryga teskedar deg på 5 cm avstånd (för små kakor) eller dryga matskedar deg på 7,5 cm avstånd (för större kakor) på bakplåtspapperklädda plåtar.
- Grädda i 10 till 12 minuter eller tills de är fasta. Låt kakorna vara kvar på plåten i en minut. Tag bort kakorna med en spade och ställ dem på bakgaller; låt dem svalna helt.
- Lagra dem väl täckta i rumstemperatur eller frys dem i upp till 3 månader.
- Det blir ungefär 2 dussin stora eller 4 dussin små kakor.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar