Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba chokladmjukisar

 
  • Serverar: 24-40 portioner
Skriv ut

Snabba chokladkakor som barnen kommer att älska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 175 grader.
  2. Blanda kakmix, vatten, smör och ägg i en stor skål. Vispa med en elvisp på låg hastighet tills blandningen är fuktig och skrapa av sidan på skålen en gång. Öka hastigheten till medium; vispa i 1 minut och skrapa en gång av skålens sida. (Degen kommer att vara tjock.) Rör i chips och valnötter med en kakslev tills det är väl blandat.
  3. Droppa dryga teskedar deg på 5 cm avstånd (för små kakor) eller dryga matskedar deg på 7,5 cm avstånd (för större kakor) på bakplåtspapperklädda plåtar.
  4. Grädda i 10 till 12 minuter eller tills de är fasta. Låt kakorna vara kvar på plåten i en minut. Tag bort kakorna med en spade och ställ dem på bakgaller; låt dem svalna helt.
  5. Lagra dem väl täckta i rumstemperatur eller frys dem i upp till 3 månader.
  6. Det blir ungefär 2 dussin stora eller 4 dussin små kakor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.