Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba fisksoppan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanongod. Blev mycket positivt överraskad. Inte den bästa bilden dock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla morötterna. Skär paprikan i mindre bitar och skiva purjolöken tunt. Hetta upp en klick smör i en kastrull och fräs grönsakerna lätt. Pudra över curryn och rör om.
  2. Häll på buljongen och låt koka i ca 10 minuter.
  3. Skär torsken i mindre bitar ca 3x3 cm och lägg ner i soppan. Blanda ner citronsaft, dill och crème fraiche. Rör försiktigt och låt få ett snabbt uppkok. Dra kastrullen av värmen och låt stå och dra ca 5 minuter.
  4. Lägg i räkor och kräftstjärtar strax innan servering.
  5. Servera gärna till en baugette med god ost på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.