- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kanongod. Blev mycket positivt överraskad.
Inte den bästa bilden dock.
Instruktioner
- Skala och strimla morötterna. Skär paprikan i mindre bitar och skiva purjolöken tunt. Hetta upp en klick smör i en kastrull och fräs grönsakerna lätt. Pudra över curryn och rör om.
- Häll på buljongen och låt koka i ca 10 minuter.
- Skär torsken i mindre bitar ca 3x3 cm och lägg ner i soppan. Blanda ner citronsaft, dill och crème fraiche. Rör försiktigt och låt få ett snabbt uppkok. Dra kastrullen av värmen och låt stå och dra ca 5 minuter.
- Lägg i räkor och kräftstjärtar strax innan servering.
- Servera gärna till en baugette med god ost på.
Publicerat den
15 november 2012
Liknande recept
Skriv kommentar