Jätteenkla att baka, (passar mig perfekt) och mycket goda frukostbullar. Om du vill, kalljäser du degen under natten, den kan stå upp till ett dygn i kylen. Annars ska den jäsa ca en timme.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Väldigt gott är att byta ut en del av havregrynen mot musli m bär. Jag antar att även den lilla del socker som det finns i muslin även hjälper jäsningen. Resultatet blir båd vackert och gott.
Passar också mig att de var lätta att göra. Jag blandade i hasselnötter och fikon utöver de andra fröna. Dom här kommer jag nog att göra igen.
Ja de här är verkligen ett ess i rockärmen en lördagsmorgon :-)
Ja de här är verkligen ett ess i rockärmen en lördagsmorgon :-)
Riktigt goda :D dom ska jag göra fler gånger.