Som ljusa kärleksmums, fast mycket godare
Instruktioner
- Klä en bakform ca 15 x 20 cm med bakplåtspapper. Smält fettet och låt svalna.
- Vispa samman ägg, äggvita och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten.
- Tillsätt mjölk och ljummet matfett lite åt gången.
Rör tills smeten är nätt och jämt slät.
- Bred ut smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 20 min på 175 grader.
- Låt kakan svalna.
- Blanda ingredienserna till glasyren i en kastrull. Sjud blandningen under omrörning!
- Ta av från värmen och låt svalna lite.
- Bred ut glasyren på kakan och strö över kokos.
- Skär upp i rutor.
Publicerat den
17 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
vilken ungs temperatur?
jag fixade det där med temperaturen (det blev 175°c), och familjen ÄLSKADE DEN!!! jag har aldrig smakat kärleksmums, men jag är säker på att detta är godare!