Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba kanelbullar glutenfritt

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ett måste nu då det snart är kanelbullens dag! Dessa kan man använda kardemumma i också som variation.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna och finfördela därefter margarinet i detta. Tillsätt mjölken och rör ihop till en smet, men rör inte mer än nödvändigt så att allt är blandat.
  2. Klicka ut smeten i ca 12 muffinsformar. Gör en liten fördjupning i varje bulle och lätt i lite marmelad (t ex apelsin- eller aprikosmarmelad).
  3. Grädda i mitten av ugnen i 250° ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.