- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod, enkel och snabb att tillaga. Ingen pajbotten men ett pajlock i stället!
Instruktioner
- Hacka samman mjöl, ost och margarin, tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen. Låt den vila i kylskåp i 30 minuter.
- Ta bort skinn och ben från kycklingen och klipp den i mindre bitar. Stek bacontärningarna och låt dem rinna av på hushållspapper.
- Varva kycklingbitar, stekt bacon, finhackad persilja och riven ost i en smord pajform. Häll grädden jämnt över fyllningen. Kavla ut degen och täck formen med den. Garnera eventuellt med överblivna degrester. Stick några hål i degen med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg.
- Grädda i 225º i ca 20 minuter. Servera med sallad.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här pajen blev väldigt uppskattad när jag bjöd på den. Men den blev lite torr, så jag hällde i lite grädde.