Befria kycklingen från skinn och ben. Dela köttet i mindre bitar. Skala, kärna ur och tärna äpplet fint.
Rör samman keso med mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt kyckling och äpple.
Lägg några salladsblad i botten på baguetterna och fyll dem med kycklingröran. Toppa med knaperstekt bacon, tomat, äppleklyftor och lite krasse.
Gjorde inte en kycklingröra iofs. Jag blandade keso, chutney och curry och använde som "dressing" i en kycklingsallad, (som även innehöll äpple). Det blev jättegott! Å jag är så glad att jag har hittat en "klet" som jag kan äta med gott samvete. Tack!!
Gjorde inte en kycklingröra iofs. Jag blandade keso, chutney och curry och använde som "dressing" i en kycklingsallad, (som även innehöll äpple). Det blev jättegott! Å jag är så glad att jag har hittat en "klet" som jag kan äta med gott samvete. Tack!!