Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba långpannekakan

 
Skriv ut

Försvinnande god och snabb att röra ihop när man får oväntat besök!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda bakpulver och mjöl. Rör i mjöl- och bakpulverblandningen och vattnet i äggsmeten. Häll ut i osmord långpanna. Grädda mitt i ugnen i 175 grader 12 minuter.
  2. Smält smöret och blanda i florsocker. Värm blandningen under omrörning tills det blir en jämn smet (det skär sig från början, men det tar ihop efter ett tag). Ta pannan från värmen. Rör i vaniljsocker och äggulan (och pepparmintoljan). Bred ut smörkrämen över den varma kakan och strö över kokos eller strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.