Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba Lussebullar

 
Skriv ut

Har provat Dr. Oetkers jäsblandning och det går kanonsnabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Blanda Jäsblandning med mjöl, socker, saffran, kardemumma och salt. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen väl.
  2. Baka ut runda bullar och lägg på smord plåt eller bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och dekorera med flagad mandel. Grädda bullarna mitt i ugnen 225 grader i ca 8 minuter.
  3. Tips: Lägg bullarna tätt på plåten så de bildar en "bullkaka" under gräddningen. Pensla med ägg och strö Golden Perlini på kakan. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.