Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba morgonlimpor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Snabba morgonlimpor som är goda till frukost med smör, ost eller något annat pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke och lös upp den i det fingervarma vattnet.
  2. Rör ner sirap, olja och salt.
  3. Blanda ner mjölen och knåda till en smidig deg.
  4. Dela degen i två bitar och forma dem till limpor. Lägg dem bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper. Lägg även en bit bakplåtspapper mellan limporna.
  5. Sätt in bröden mitt i ugnen i kall ugn och sätt temperaturen på 200 grader. Bröden jäser under tiden ugnsvärmen ökar.
  6. Låt bröden stå i ugnen i ca 50 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • christiansahle 8 november 2015

    Väldigt gott bröd. Smidigt att göra.

  • IngBer3 28 december 2015

    Detta har blivit mitt favoritbröd. Supergott nybakt till frukost men det håller sig även färskt o gott i minst tre dagar.

  • monicadanell 25 januari 2016

    Super gott bröd lätt bakat 5 poän mvh monicag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.