Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba oststänger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersnabba och supergoda till soppan, till buffén...

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175 grader. Strimla smördegen i smala strimlor, ca 1 cm breda. Rulla dessa som korkskruvar. Pensla med uppvispat ägg. Strö över riven ost. Sätt in i ugnen i ett par minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ann1Ksen 5 januari 2015

    Jättegoda! Men receptet måste ändras: Grädda i 200 grader, ca 15 minuter, eller enligt beskrivningen på smördegspaketet. Två frysta smördegsplattor från pappkartong räcker till 6 personer som "bröd" till förrättssoppa. Jag sätter ändå en femma, för dom var såååå goda. Dessutom: Två stänger blev över och jag la dom i en skål i rumstemperatur som godis till hunden. Efter 2 dagar var dom fortfarande krispiga och goda! Så det betyder ju att man kan göra dom i god tid i förväg om man ska ha fest.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.