Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba provensalska lådan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God gratäng!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva vitlök och purjolök, fräs mjuka i olivolja. Tillsätt färs och stek klar. Krydda med oregano, rör om.
  2. Slå på tomater och Philadelphia, sjud i några minuter.
  3. Vänd i avrunna linser och haricots verts, smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg det färdiga moset runt gratängformen och fyll mitten med färs- och linsblandningen.
  5. Toppa med ost och gratinera på 225° i 10–15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.