Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba svartvinbärskakor

 
Skriv ut

En liten kaka till kaffet fixar du snabbt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg mjöl, potatismjöl, salt, smör och florsocker i en matberedare och mixa snabbt ihop till en jämn deg. Forma till en lång rulle och skär i 15 bitar.
  2. Lägg upp kakorna på en bakpappersklädd plåt. Tryck till med tummen i mitten av varje kaka. Klicka ut svart vinbärssylt i gropen. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 7 min eller tills de börjar få färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.