Inget förslag till kvällsmat? Testa dessa läckra toasts!
Instruktioner
- Låt tonfisken rinna av och mosa den sedan med en gaffel. Skär löken i tunna ringar. Blanda samman tonfisk, lök och kapris samt smaksätt med salt och peppar.
- Skiva svampen fint. Blanda den med citronsaften. Skölj persiljan. Hacka persiljan och vitlöken fint. Tärna tomaterna. Blanda svamp, persilja, vitlök och tomater, krydda med salt och peppar.
- Värm ugnen till 225 grader. Tärna gorgonzolan. Fördela svampblandningen på 4 skivor formfranska och strö över gorgonzolan. Lägg tonfiskblandningen på resten av brödskivorna och täck med en ostskiva. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lägg på brödet.
- Gratinera bröden i ugnen i ca 12 minuter eller tills de är gyllenbruna och osten har smält. Ta ut dem och dela dem i trekanter. Servera genast.
Publicerat den
14 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar