Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba toastsnittar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inget förslag till kvällsmat? Testa dessa läckra toasts!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av och mosa den sedan med en gaffel. Skär löken i tunna ringar. Blanda samman tonfisk, lök och kapris samt smaksätt med salt och peppar.
  2. Skiva svampen fint. Blanda den med citronsaften. Skölj persiljan. Hacka persiljan och vitlöken fint. Tärna tomaterna. Blanda svamp, persilja, vitlök och tomater, krydda med salt och peppar.
  3. Värm ugnen till 225 grader. Tärna gorgonzolan. Fördela svampblandningen på 4 skivor formfranska och strö över gorgonzolan. Lägg tonfiskblandningen på resten av brödskivorna och täck med en ostskiva. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lägg på brödet.
  4. Gratinera bröden i ugnen i ca 12 minuter eller tills de är gyllenbruna och osten har smält. Ta ut dem och dela dem i trekanter. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.