Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba vardagsgrytan.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillkryddade grytbitar passar bra ihop med tomater och ajvar relish (paprikapuré som finns att köpa färdig på burk) En jättegod gryta!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i mindre bitar. Lägg det i en plastpåse. Strö över grillkrydda och mjöl, skaka plastpåsen. Skala och hacka löken. Bryn kött och lök i smör i en stekgryta. Späd med krossade tomater och vatten. Ta bort hinnorna ur chilin och tärna den fint. Tillsätt chilin samt ajvar relish i grytan. Låt grytan småkoka under omrörning ca 20 min. Tillsätt mer vatten om det behövs, känn efter att köttet är mört. Tillsätt haricorts verts när fem minuter av koktiden återstår, låt grytan koka klart. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Servera grytan med en sallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ayla71 18 augusti 2011

    Det här var jättegott och uppskattades även av de kräsna barnen :) kommer att lagas många ggr till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.