Grillkryddade grytbitar passar bra ihop med tomater och ajvar relish (paprikapuré som finns att köpa färdig på burk)
En jättegod gryta!!
Instruktioner
- Skär köttet i mindre bitar. Lägg det i en plastpåse. Strö över grillkrydda och mjöl, skaka plastpåsen.
Skala och hacka löken.
Bryn kött och lök i smör i en stekgryta.
Späd med krossade tomater och vatten.
Ta bort hinnorna ur chilin och tärna den fint.
Tillsätt chilin samt ajvar relish i grytan.
Låt grytan småkoka under omrörning ca 20 min.
Tillsätt mer vatten om det behövs, känn efter att köttet är mört.
Tillsätt haricorts verts när fem minuter av koktiden återstår, låt grytan koka klart.
Smaka av med salt och vitpeppar.
- Servera grytan med en sallad och ett gott bröd.
Publicerat den
24 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var jättegott och uppskattades även av de kräsna barnen :) kommer att lagas många ggr till.