Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabba vitlöksbrödet

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ibland kommer man på i sista minuten att det vore gott med ett vitlöksbörd till grytan, gratängen eller förrätten. Det här går både snabbt och görs utan krångel.

Ingredienser

Instruktioner

Bre maragrin på brödet och skär det till trekanter. Kantskär ev. brödet. Dofta vitlökspulver efter tycke och smak över brödet. Ställ in i ugnen på 175 - 200 gr i ca 10 min till brödet fått fin färg. Servera som tillbehör till soppan, grytan eller något annat gott. MUMS!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.